Terrasser

Livet i Provence handler om late dager, enten i solen eller på en skyggefull terrasse. Den romslige tomten på 1,6 mål har 4 separate uteplasser; ved det solrike bassenget, i det vi kaller «borggården», på platået over borggården og utenfor stuen i loungen og ved det skyggefulle fikentreet og utepeisen.

I «borggården» har vi et 4 meter langt spesiallaget spisebord med god plass til alle. På de andre terrassene er det bord og stoler. Parasoller skjermer for solen og om kvelden skaper de en lun atmosfære. 

 

Her kan man velge mellom å være sosial eller trekke seg litt unna om man trenger litt ekstra fred og ro. En perfekt hage hvor alle vil føle seg hjemme.

 

4 meter langt spisebord med plass til 12 personer. Gode teakstoler. Utekjøkken med stor gassgrill.

4 meter langt spisebord med plass til 12 personer. Gode teakstoler. Utekjøkken med stor gassgrill.

Detalj fra utekjøkkenet. Stor gassgrill i bakgrunnen.

Detalj fra utekjøkkenet. Stor gassgrill i bakgrunnen.

Spisebordet i "borggården" sett fra den øverste platåterrassen. Poolbaren ved bassenget skimtes i bakgrunnen.

Spisebordet i «borggården» sett fra den øverste platåterrassen. Poolbaren ved bassenget skimtes i bakgrunnen.

lounge-2

Lounge-terrassen ved utepeisen er overbygd. Gode sofaer hvor du kan slappe av med en god bok i skyggen eller sitte utover kvelden. Kveldene er varme i Provence og det er lett å bli sittende ute lenge etter mørkets frembrudd.

frokost-terrasse

På den gamle steinterrassen utenfor stuen, kan man nyte morgenkaffen eller andre forfriskninger i morgen- eller formiddagssolen.

På platået over borggården kan man trekke seg litt unna den sterke provencalske solen om det er ønskelig.

Trappen leder opp til egen terrasse over «borggården» på baksiden av huset. Her kan man sitte for seg selv og nyte skyggen, rosévinen og kanskje en god bok, hvis man ønsker å trekke seg litt unna den sterke provencalske solen.