Huset

Huset på 140 kvm består av 3 deler. Tårnhuset i sten danner midtseksjonen og det går to fløyer ut i en vinkelform. Stue/kjøkken er i midtseksjonen. Soverommene er i fløyseksjonene samt ett i tårnhuset. Det er totalt 5 soverom med tilsammen 12 sengeplasser, og i tillegg er det 1 babyseng og barnestol – (2 soverom med dobbeltseng og privat bad, 2 soverom med 2 enkeltsenger og 1 mindre soverom med køyeseng, i tillegg er det 2 utslåbare senger). Hovedsoverommet har doble terrassedører som vender ut mot bassenget. Vi vet at en god natts søvn er viktig, derfor har vi valgt gode madrasser i sengene og aircondition. Det er klesskap og kommoder. 3 store lekre bad med raindusj.

Huset er forøvrig godt tilrettelagt for personer som er dårlig til bens eller trenger rullestol da det ikke er nødvendig å bruke trapper, hverken for å komme seg inn og rundt i huset eller ned til bassengterrassen. Alle bad er i første etasje. Kun ett soverom oppe i tårnhuset.

Det er innredet med en blanding av antikke og nye møbler. Stuen har to sofaer og barskap samt stor gammel skjenk. Spisestuen har stort lekkert Provence-spisebord som er 3,25 meter langt.

Kjøkkenet er godt utstyrt etter norsk standard og har to kjøleskap, kaffetrakter, brødrister, blender etc. Men det er ute man tilbringer tiden, så vi har også utekjøkken med stor gassgrill og stort langbord på 4 meter ute i borggården. Her er også en krydderhage med provencalske urter til fri bruk.

Huset er flislagt med nydelige, rustikke Travertin-marmorstein på stue-/kjøkkengulv og på badene. Soverommene har parkett. Badene har praktiske tørkestativ på veggene til håndklær og det er vaskemaskin på det ene badet. Det er fransk/engelsk TV. Trådløst internett.

Bassengområdet er syd-vestvendt med gode solforhold og 160 kvm støpt terrasse rundt bassenget, så det er god plass til soling og moro. Her har vi også en bar med kjøleskap. Boulbane og bordtennisbord. Alt er tilrettelagt for et perfekt ferieopphold hvor stive skuldre løsner lett. Scroll nedover for å se bilder.

stue_oversikt

Åpen kjøkken-stue-spisestue som er luftig og romslig. Her er det plass til mange, både ved arbeidsbenken på kjøkkenet og rundt spisebordet.

cuisine-1

Godt utstyrt kjøkken med store arbeidsbenker.

spisestue-1

Spisestuen med stort Provence-langbord og stoler til 12 personer.

Stue-1

Stue med sofagruppe og utgang til terrasse.

Master bedroom med eget privat bad og utgang til hagen og bassenget. Perfekt for morgen- eller kveldsbad.

Master bedroom med eget privat bad og utgang til hagen og bassenget. Perfekt for morgen- eller kveldsbad.

Master bedroom med dobbeltseng og privat bad. Egen utgang til hagen og bassenget. Veldig kort vei til morgenbadet - eller kveldsbadet

Master bedroom med dobbeltseng og privat bad. Egen utgang til hagen og bassenget. Veldig kort vei til morgenbadet – eller kveldsbadet.

Det andre hovedsoverommeret med eget bad.

Det andre hovedsoverommeret med eget bad.

soverom-3

3. soverom med 2 enkeltsenger og klesskap.

soverom-4

4. soverom med køyeseng. Detalj fra den gamle døren og slåen/håndtaket.

Det tredje badet er felles og har en stor rain-dusj og vaskemaskin.

Det tredje badet er felles og har en stor rain-dusj og vaskemaskin, wc er i eget rom utenfor.

Trappen leder opp til soverommet i 2. etg av tårnhuset. Detalj av de rustikke stenflisene på gulvet.

Trappen leder opp til soverommet i 2. etg av tårnhuset. Detalj av de lekre, rustikke stenflisene på gulvet.

Vi har valgt gode madrasser i sengene.

Vi har valgt gode madrasser i sengene.

Den gamle og nye porten inn til eiendommen.

Den gamle og nye porten inn til eiendommen.

Vein som leder til huset og videre til vingården 500 meter lenger ned.

Veien som leder til huset og videre til vingården Domaine Estello, 500 meter lenger ned.

Plantegning over hagen og huset.

Plantegning over hagen og huset.

Plantegning-huset-2

Plantegning over huset. Soverom 5 er oppe i tårnhuset.